PIGEN INGEN SAVNEDE

PIGEN INGEN SAVNEDE er en psykologisk thriller om overgreb, begær og moderskab

Jeanett på 13 år bor i Tårnby med sin mor, lillebror og stedfar. Hverken hjemme eller i skolen er der nogen, der tager sig af hende. Kun hos underboen Layla har hun et frirum – indtil Layla skal rejse. Heldigvis får Jeanett en ny dansklærer, der ser og forstår hende. Men en dag er Jeanett væk.
David trives med sit fredelige politiarbejde på Station Amager. Indtil en 13-årige pige bliver meldt savnet. Da han erfarer, at sagen har tråde ind i Lindas liv, kontakter han sin gamle kollega.
Linda er efterforsker på Politigården og får straks øje på en forbindelse mellem Jeanetts forsvinden og en anden uhyggelig sag om en ung teenagepige. Situationen udvikler sig dramatisk, og det bliver umuligt for Linda at adskille arbejde fra privatliv.
Layla kommer tilbage og kaster sig hovedkulds ind i eftersøgningen. Snart støder hun på David, og det viser sig, at deres veje før har krydset hinanden.

I kamp mod tiden bliver David, Linda og Layla nødt til at arbejde sammen for at finde den pige, som forbinder dem. Undervejs konfronteres de med menneskets allermørkeste sider, alt imens de hver især forsøger at få deres egne liv til at fungere.

UDDRAG AF ROMANEN:

Da hun stod i døren og betragtede de kummerlige omgivelser, hvor han havde voldtaget barnet, røg hun direkte retur til sine teenageår. Verden var tilsyneladende stadig befolket med ulækre svin, der opførte sig som helt almindelige mænd, der ikke kunne drømme om at gøre unge piger ondt. Altid åh så gode, indtil de andre kiggede væk. Hun havde selv fået utallige tilbud, ikke kun af fremmede, men også pædagoger og en enkelt gang af en politibetjent. Det var, som om hendes slags var frit vildt, der kunne nedlægges uden konsekvenser. Og hun havde set, hvad det gjorde ved de piger, der blev lokket af penge eller løgnagtige løfter om kærlighed og omsorg.
Ligesom Jeanett.
Den kategori mænd udså sig altid de mest sårbare, og som rovdyr isolerede de deres bytte; ikke ved at løbe det træt, men med varme, trøst og ros.